Τραγούδια του Dima...


Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

SlideShow Dima Bilan











5 σχόλια:

  1. ΤΩΡΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ
    Ο DIMA MΑΛΛΟΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!
    ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΜΙΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ ΤΗΣ ORIFLAME!!!!!!! EKTΟΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΧ, ΜΑΚΑΡΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!
    ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗΝ ORIFLAME!!!!!!!
    TY TOLKO TY, DIMA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σας Ντιμίκες μου! Επειδή δεν έχω πολύ χρόνο, θα είμαι σύντομη.
    1)κατά τα φαινόμενα ο Ντίμα μας θα έρθει στην Ελλάδα! Όπως είπε και η valetta, η ξένη εταιρία One2remember που συνεργάζεται με την ORIFLAME, ανέλαβε την περιοδεία του Ντίμα σίγουρα για την Ρωσία και από κει και πέρα για το πιθανό τουρ του στις Ρουμανία, Τουρκία, Καζακστάν, Ουγγαρία και ΕΛΛΑΔΑ!
    2)Ο Ντίμα και η Γιάννα θα πάρουν μέρος σε ένα τηλεοπτικό σόου με πατινάζ, που λέγεται «Χορός στον πάγο». Θα υπάρξει και νικητής. Τα γυρίσματα δεν ξεκίνησαν ακόμη.
    Το βιντεάκι που κυκλοφορεί είναι από τις πρόβες του Ντίμα με την παρτενέρ του ...κάτι ..χρυσή ολυμπιονίκης για τη Ρωσία). Παρτενέρ της Γιάννα δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από το αμόρε της και επίσης χρυσός ολυμπιονίκης Ευγένιος Πλούσενκo! Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον! Η Γιάννα εναντίον του Ντίμα!
    Ανυπομονώ να τον δω να χορεύει στον πάγο!!!...
    3)Τι ωραία που καταστρώνετε σχέδια δράσης! Όταν γυρίσουμε όλες από τις διακοπές θα οργανωθούμε.
    ΦΙΛΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. paidia edei3an tn dima sto star se ena 8ema pou milouse gia to poios 8a analabei thn skhnikh parousia tou saki sth eurovision

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ααααχ την είδα τη φατσούλα του! Για χορογράφους έλεγαν και οτι ο Φωκάς είναι ο καλύτερος αφού είχε και τον Ντίμα και την Ανι φέτος και τον σύγκριναν με τον Τζουλιάνο της Καλομοίρας. Αλλα τουλάχιστον τον έδειξαν (και για αρκετά δευτερόλεπτα μάλιστα ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσιεύστε ό,τι καλά νέα έχετε για τιν Μοναδικό Θεο Dima Bilan- Victor Belan...

Детский дом / The orphanage - 27 апреля 2009

Video Live: Προετοιμασία για συναυλία... :-)