Τραγούδια του Dima...


Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

3τραγούδια του Dima.::Ты, только ты-Ты должна рядом быть-Поздравляю!

2 σχόλια:

  1. Ο DIMA BILAN ΣΤΟΝ ΡΥΘΜΟ 949
    (αρχες eurovision 2008)σημερα το βρηκα αυτο το αρθρο και σας το "χαριζω"!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Μια έκπληξη βγαλμένη από τη Eurovision επιφύλασσε ο Μάκης Πουνέντης στους ακροατές του Ρυθμού 949!

    Πρωινό Παρασκευής λίγο μετά τις εννέα το πρωί ήρθε στο στούντιο το αστέρι της ρωσικής μουσικής σκηνής Dima Bilan.

    Ο τραγουδιστής που έκλεψε την παράσταση στο Διαγωνισμό της Eurovision το 2006 με τη μεγάλη επιτυχία “Never Let You Go” και πήρε τη δεύτερη θέση, έκανε αισθητή την παρουσία του και στον Ρυθμό.

    Μια συνέντευξη από αυτές που μόνο ο Μάκης Πουνέντης μπορεί να κουμαντάρει. Από τη μία τα πολλά ρωσικά αναμεμειγμένα με λίγα αγγλικά και ελάχιστα ελληνικά του Dima και από την άλλη τα αγγλικά του Μάκη που προσπαθούσε να καταλάβει τι λέει ο «ποιητής», βλέπε Bilan.

    Μόνο κυανόκρανοι δεν χρειάστηκαν σε μια συνέντευξη που έβγαλε πολύ γέλιο με τον Μάκη να διασκεδάζει με τις κορώνες του καλεσμένου του.

    Κι όμως σε όλα ο Μάκης έμαθε έβγαλε ειδήσεις. Μία από αυτές είναι ότι ο Dima Bilan ετοιμάζει νέα δουλειά με τον μεγαλοπρεπέστατο Timbaland. Ο ρώσσος καλεσμένος μας, μίλησε για το φετινό διαγωνισμό της Eurovision, στον οποίο θεωρείται πάλι ένα από τα μεγάλα φαβορί για την πρωτιά.

    Μας αποκάλυψε ότι βρίσκει αξιόλογη και υπολογίσιμη την ελληνική συμμετοχή με την Καλομοίρα και μας τραγούδησε στον αέρα.

    Και φυσικά ακούσαμε το τραγούδι με τον οποίο θα πάρει μέρος στο φετινό διαγωνισμό που θα γίνει στο Βελιγράδι, το “Believe”.

    Μια συνέντευξη α λα Ρυθμός 949 που τα είχε όλα. Πολύ γέλιο, ασυνεννοησία στο φουλ και πολύ μουσική. Αυτό ακριβώς που θέλουν οι ακροατές του Ρυθμού 949!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. giati na mhn ksanapaei aytos o koyklos o dima alla gia tin ellada???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσιεύστε ό,τι καλά νέα έχετε για τιν Μοναδικό Θεο Dima Bilan- Victor Belan...

Детский дом / The orphanage - 27 апреля 2009

Video Live: Προετοιμασία για συναυλία... :-)